Tietoja tietojen keräämisestä (muut alueet)

Katso tietoja Kasperskylle toimitettavista tiedoista, kun käytetään sovelluksen aikaisempia versioita.

Kasperskylle toimitetut tiedot Kaspersky -sovellus 11.100.X.XXX ja uudemman version käytön aikana

Kaspersky suojaa kaikki tähän mennessä saadut tiedot lain ja soveltuvien Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot lähetetään suojatun kanavan kautta.

Voit tarkastella kunkin sopimusasiakirjan piirissä luovutettujen tietojen luetteloa sitä vastaavasta asiakirjasta.

Lue Loppukäyttäjän lisenssisopimus, Tietosuojakäytäntö tai Kaspersky Security Network Statement -lausunto

Lisäksi suostut toimittamaan Kasperskylle seuraavat tiedot hyväksymällä Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen:

Ohjelmiston perustoiminnon tarjoamiseksi seuraavia tietoja lähetetään Huawei Push Kit-palvelun automaattisesti ja säännöllisesti:

Tiedot toimitetaan edelleen Huawei Push Kit -palveluun suojatusti. Tietojen käyttöön ja suojaukseen sovelletaan Huawei Push Kit-palvelun vastaavia käyttöehtoja.

Samsung-laitteille esiasennetun ohjelmiston perustoimintojen tarjoamiseksi seuraavia tietoja lähetetään SbS Softline -palveluun automaattisesti ja säännöllisesti:

Tiedot toimitetaan edelleen SbS Softline -palveluun suojatusti. Tietojen saatavuutta ja tietosuojaa säännellään tietosuojakäytännössä. Löydät ja voit lukea sen koko sisällön osoitteesta http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Tietosuoja sosiaalisessa mediassa -toiminto auttaa sinua hallitsemaan luottamuksellisuusasetuksiasi kolmansien osapuolien palveluissa. Toimintoa käytettäessä seuraavat tiedot lähetetään automaattisesti ja säännöllisesti valitsemaasi palveluun, jotta saavutetaan ilmoitettu tarkoitus:

Tiedot toimitetaan edelleen valitsemaasi palveluun suojatun kanavan kautta. Vastaavan palvelun tietosuojalausunnossa annetaan tietoja siitä, miten tietoja käsitellään valitsemassasi palvelussa.

Palvelun saatavuus riippuu alueesta ja käytetyn Ohjelmiston versiosta, ja se voi vaihdella alueittain ja versioittain.

Ydintoimintoja varten tiedot voidaan asentaa ja ladata Firebase-palveluun:

Tiedot toimitetaan edelleen Firebase-palveluun suojatusti. Tiedot siitä, miten tietoja käsitellään Firebase-palvelussa, on julkaistu osoitteessa: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

QR-skanneritoiminnon tarjoamiseksi seuraavat tiedot toimitetaan ja käsitellään Huawei-palvelussa:

Tietojen käsittely Huawei-palvelussa tapahtuu suojatun kanavan kautta. Tietojen käsittely tapahtuu Huawein tietosuojakäytännön mukaisesti, joka on luettavissa osoitteessa: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.